H απάντηση στο διαγωνισμό για τον ιπτάμενο έλληνα πιλότο και οι νικητές

Η σωστή απάντηση για τον ιπτάμενο έλληνα πιλότο της φωτογραφίας του διαγωνισμού που δημοσιεύσαμε είναι Ισίδωρος (Τάκης) Κωνσταντινέας από το Καρτόδρομο. 
Η φωτογραφία είναι από αγώνα της κατηγορίας ROK του 2003 όπου είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 20 συμμετοχές και το πλάνο είναι από την Κ7 (πέταλο). Η πτήση των τριών τροχών οφείλεται στην υπερβολική γόμα που μάζευε τότε η πίστα λόγο των πολλών συμμετοχών. 



 Η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε δημοσιευτεί τότε και στο γνωστό Ιταλικό περιοδικό Vroom ως μια από τις εντυπωσιακότερες εικόνες από τους ελληνικούς αγώνες. 

Δείτε παρακάτω τους 10 νικητές του διαγωνισμού που απάντησαν πρώτοι και σωστά στην ερώτηση και θα μπουν στην κλήρωση για το δώρο του Kartnews. 

1) Θωμάς Φώτης, 2) Παναγιώτης Πλιάτσικας, 3) Γιώργος Βασιλάγκος, 4) Νίκος Αναστασόπουλος, 
5) Άγγελος Ρουβάς, 6) Γιάννης Σταματέλος, 7) Θοδωρής Δούσης, 8) Λευτέρης Χατζηαντωνίου 
9) Βασίλης Κουκουλέτας, 10) Αλέξανδρος Ρούσσος.

H κλήρωση θα γίνει στα Kartnews Awards 2012 που θα γίνουν στις 20/1 στην Άνω Γλυφάδα Γεννηματά 59 και ώρα 18:00

 

Related

news 877912429081326918

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item