Η PRT Motorsport στο P.I.C.K. 2012 - Δελτίο τύπου

Για ακόμα μια φορά η ομάδας μας παρευρέθηκε στο P.I.C.K. της Πάτρας, το οποίο διοργανώθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία και ενδιαφέρον από το κοινό που παρακολούθησε live τον αγώνα το σ/κ που μας πέρασε. 
 Οι οδηγοί της αγωνστικής μας ομάδας Καλέσης Φίλιππος, Μίχας Θεοφάνης και Χούρλιας Θανάσης εκπροσώπησαν την PRT Motorsport στις κατηγορίες Master 125 και Μini. 

 H τύχη όμως αυτή τη φορά δεν ήταν με το μέρος τους. Στην 4η θέση τερμάτισε ο Καλέσης, ενώ ο Μίχας ξεκινώντας από την τελευταία θέση κατάφερε να τερματίσει στην 9η θέση. 


Άτυχη στιγμή είχε και ο νεαρός οδηγός της Mini κατηγορίας, Χούρλιας ο οποίος ύστερα από μια έξοδο που είχε με άλλον συναθλητή του, ξανα μπήκε στην πίστα τερματίζοντας στη 12η θέση. 

Το ραντεβού με την διοργάνωση του P.I.C.K. ανανεώνεται για τον Σεπτέμβριο του 2013.

Related

PRT 7748163661827247643

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item