Η NITRO KART TEAM στο 4ο P.I.C.K. - Δελτίο τύπου

 Το 4ο PICK ΠΑΤΡΑΣ μόλις τέλειωσε και ήδη προσμένουμε το επόμενο.
 Η NITRO KART TEAM συμμετείχε με 2 πρωτοεμφανιζόμενους σε αυτόν τον θεσμό οδηγούς, τον Χορμόβα Παναγιώτη στην κατηγορία ΛΟΥΞ και τον Κουκουλέτα Βασίλη στην κατηγορία SUPER.
Οι οδηγοί έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον αγώνα και την ανταγωνιστικότητα τους απέναντι στους συναθλητές τους μια και αντίθετα με αυτούς ήταν οι πρώτη φορά που συμμετείχαν σε αυτό τον θεσμό.



 Επίσης οι τεχνικές δυσκολίες του στησίματος ήταν πολλές αφού και ως ομάδα συμμετείχαμε επίσης πρώτη φορά και ο χρόνος δοκιμών ήταν λίγος, όμως με την άψογη συνεργασία με τους 2 οδηγούς είχαμε καλά αποτελέσματα.

Ο Χορμόβας Παναγιώτης είχε το 12ο χρόνο της κατηγορίας ανάμεσα σε 23 οδηγούς, στον ημιτελικό μετά από ένα ατύχημα στο 1ο γύρο στράβωσε το σύστημα διεύθυνσης οπότε στην επανεκκίνηση του σκέλους έτρεχε με αντίξοες συνθήκες, και παρόλο το πρόβλημα είχε αναριχηθεί στην 10η θέση, και στην προσπάθεια να περάσει στην 9η θέση είχε σύγκρουση με το μπροστινό καρτ, η οποία τον οδήγησε στην οριστική εγκατάλειψη του σκέλους και το καρτ του βαριά λαβωμένο. 
Στον τελικό ξεκινώντας από τις τελευταίες θέσεις το έργο του δεν ήταν εύκολο, παρόλα αυτά με πολύ κόπο καθώς το καρτ του ήταν και πάλι στραβό από νέα επαφή κατάφερε να τερματίσει στην 10η θέση .

Ο Κουκουλέτας Βασίλης, αν και οδηγεί εξατάχυτο καρτ μόνο για 2 μήνες και ενώ οι συναθλητές του ήταν πιο έμπειροι από εκείνον, ήξερε ότι θα είναι δύσκολα, παρόλα αυτά κατάφερε να κάνει τον 13 χρόνο ανάμεσα σε 19 οδηγούς, στον ημιτελικό μετά από έντονες μάχες με τους συναθλητές του τερμάτισε στην 11 θεση. Δυστυχώς στον τελικό καθώς πάλευε για την 9η θέση είχε μια επαφή η οποία τον έκανε να εγκαταλείψει τον αγώνα.
Και οι 2 οδηγοί ήδη περιμένουν το PICK 2013.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στο να γίνει αυτός ο αγώνας καθώς και τους θεατές του.

NITRO KART TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Related

Pick 8549573986422991231

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item