Η A.M. Racing Kart Team στο PICK 2012 - Δελτίο Τύπου

Το μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα 4ο P.I.C.K. ΠΑΤΡΑΣ έλαβε τέλος και η A.M. Racing Kart Team αναμένει ήδη το επόμενο. 
Η ομάδα συμμετείχε με τον Άγγελο Μαλανδρίνο για πρώτη φορά στην κατηγορία "MASTER" με το νούμερο 21.
Ο οδηγός μαζί με τον μηχανικό του Κο Γιάννη Μπέγκα έκαναν μεγάλη προσπάθεια όλο το Σαββατοκύριακο για να έχουν ένα ανταγωνιστικό KART που να ανταποκρίνεται στις συνθήκες του αγώνα. 



 Στον ημιτελικό ο Άγγελος Μαλανδρίνος ξεκίνησε απο την 9η θέση και τερμάτισε στην 10η ανάμεσα σε 15 αγωνιζόμενους. 

Στον τελικό μετά από μια άτυχη σύγκρουση έχασε μερικές θέσεις και τελικά τερμάτισε στην 13η. 

Η A.M. Racing Kart Team και ο Άγγελος Μαλανδρίνος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον χορηγό τους "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" και το site "PELOP.GR" καθώς και όλους τους συντελεστές του 4ου P.I.C.K. Πάτρας αλλά και τον τόσο ένθερμο κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα. 

Τέλος ευχόμαστε στο άμεσο μέλλον να υπάρξουν και άλλου τέτοιου είδους διοργανώσεις που θα φέρουν το άθλημα στην Ελλάδα στα επίπεδα των Ευρωπαϊκών χωρών και υποσχόμαστε να το υποστηρίξουμε. 

Με εκτίμηση, 

Αντώνιος Μαλανδρίνος 
General Manager

Related

Pick 8866363061992562304

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item