Οι νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλου KZ1-KZ2 στο Sarno

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της CIK-FIA που έγινε στο Sarno, για τις κατηγορίες KZ1-KZ2 των εξατάχυτων καρτ. 
Μεγάλος θριαμβευτής στην KZ1 ήταν ο Bas Lammers με Praga-Parilla, δεύτερος ο Paolo De Conto με Birel-BMB και τρίτος ο Ben Hanley με ART GP-TM. Μεγάλος άτυχος ο Ardigo Marco που εγκατέλειψε στον πρώτο γύρο, ενώ ο Thonon Jonathan έφθασε στην 7η θέση και ο Fore Davide στην 11η.
Στην KZ2 νικητής στον μεγάλο τελικό ήταν ο Jordon Lennox-Lamb με CRG-Maxter, δεύτερος ο Emil Antonsen με Danilo Rossi-TM και τρίτος ο Riccardo Negro με Danilo Rossi-TM.

 Μεγάλος άτυχος στην KZ2 ο ταχύτατος Verstappen Max που ήταν το φαβορί καθώς ήταν και ο μόνος που έσπασε το φράγμα των 58,00sec.

O Έλληνας πιλότος Σέρκος Μοβσεσιάν δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό αφού λόγο μηχανικής βλάβης δεν κατάφερε να τερματίσει στον τελευταίο προκριματικό για την είσοδο στους τελικούς.
Κατέλαβε την 88η θέση στην γενική κατάταξη έχοντας τερματίσει στην 27η, 28η, 20η και 30η θέση στους τέσσερις προκριματικούς που πήρε μέρος.
Παρά τον αποκλεισμό αποκόμισε σίγουρα πολύτιμες εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν αρκετά στον επόμενο διεθνή αγώνα του εντός των συνόρων στο 4ο P.I.C.K. Πάτρας με αντίπαλο τον μέντορά του για φέτος Ιταλό παγκόσμιο πρωταθλητή Davide Fore.





 Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

KZ1

KZ2

Related

WSK 5030508810411491891

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item