H επεισοδειακή εκκίνηση στο Βελγικό GP - Νικητής ο Μπάτον, «φωτιά» ο τίτλος! (Video)

Μια εκκίνηση που τα είχε όλα! Ιδανικό ξεκίνημα, ρίσκο, οδηγικό λάθος, ατυχία, μπόλικη αδρεναλίνη και αρκετή τύχη αφού δεν υπήρξε κάποια τραγική κατάληξη πέρα από τις υλικές ζημιές. Πρωταγωνιστές οι Ρομάν Γκροζάν (το οδηγικό λάθος), Φερνάντο Αλόνσο (ο μεγάλος άτυχος), Καμούι Κομπαγιάσι (το θύμα), Λιούις Χάμιλτον (το ρίσκο), που εγκατέλειψαν νωρίς την προσπάθειά τους.
Ο Τζένσον Μπάτον πήρε τη δεύτερη νίκη του φέτος στο Βέλγιο, με το πρωτάθλημα να  αποκτά έντονο ενδιαφέρον, έπειτα από την εγκατάλειψη του Φερνάντο Αλόνσο. Δεύτερος ο Σεμπάστιαν Φέτελ, τρίτος ο Κίμι Ραϊκόνεν. Δείτε στο βίντεο παρακάτω, τι συνέβη στην εκκίνηση στο Βέλγιο.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Λιούις Χάμιλτον θέλησε να περάσει από την εξωτερική τον Ρομάν Γκροζάν. Ο Γάλλος έκανε λάθος στην προσπάθειά του να τον κλείσει και είχε επαφή με τον Βρετανό. Συνέπεια αυτής ήταν τα δυο μονοθέσια να πάρουν κι άλλους... σβάρνα, με τους Φερνάντο Αλόνσο, Καμούι Κομπαγιάσι να είναι τα θύματα.

Related

news 9022845123307007510

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item