Προσμετρά και το SKAG Pole Position Trophy Series 2012 στο Drivers Ranking 2012

Σας ανακοινώνουμε ότι μετά τις αλλαγές στους κανονισμούς του SKAG Pole Position Trophy Series 2012 θα προσμετρήσει και αυτό στην ειδική γενική βαθμολογία του Drivers Ranking 2012. 
Έτσι τα 2 επόμενα Σαββατοκύριακα τόσο στην πίστα του Αγίου Κοσμά με το 1ο Kartnews Time Attack 2012, όσο και στην πίστα του Ασπροπύργου οι οδηγοί έχουν την δυνατότητα να πλαισιώσουν το όνομά τους ή να βελτιώσουν την θέση τους στην ειδική γενική βαθμολογία. 
Πιο αναλυτικά:

Οι κατηγορίες Master και Pro του 1ου Kartnews Time Attack 2012 δίνουν από 1 βαθμό για καθε θέση που κερδίζει ο κάθε συμμετέχοντας, ενώ 0,5βαθμός αντιστοιχεί σε όσους συμμετέχουν στην κατηγορία Expert, Hobby και ΜΙΝΙ.

Αντίστοιχα  στο SKAG Pole Position Trophy Series 2012 η κατηγορία Professional δίνει 1 βαθμό σε κάθε υποκατηγορία της, ενώ η Clubsport και η ΜΙΝΙ από 0,5 βαθμό σε κάθε υποκατηγορία της.


Related

news 484228562694680898

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item