Αλλάζει ο τρόπος σχολιασμού στην Ελληνική κοινότητα του καρτ

Αγαπητοί αναγνώστες,
από σήμερα αλλάζει ο τρόπος σχολιασμού στα άρθρα του Kartnews.gr καθώς κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο σχολιασμό στα άρθρα μας και χωρίς να αναφέρουν το όνομά τους εξαπολύουν κατηγορίες και ύβρεις άνανδρα, σε όσους είχαν το θάρρος να τοποθετηθούν επώνυμα. Αυτή η συμπεριφορά υποβιβάζει το χώρο του καρτ και την ποιότητα της ελληνικής κοινότητας του καρτ που με τόσο κόπο έχουμε χτίσει. 
Δυστηχώς τα έκτροπα στον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΙΝΙ και της Superleague μεταφέρθηκαν λεκτικά και με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο στην ιστοσελίδα μας κάτι που δεν θα αφήσουμε πλέον να συνεχιστεί καθώς όσοι κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και συκοφαντούν με αθέμιτο τρόπο δεν μπήκαν καν στον κόπο να σκεφτούν ότι αυτή την  ιστοσελίδα την διαβάζουν μικρά παιδιά, αλλά και κόσμος που απλά παρακολουθεί το καρτ.


Όλα τα σχόλια πλέον θα περνούν από έλεγχο. Αν υπογράφετε αυτά που σχολιάζετε θα δημοσιεύετε το σχόλιο σας αρκεί να μην περιέχει υβριστικό περιεχόμενο. Ανώνυμα σχόλια θα δημοσιεύονται μόνο όσα δεν περιέχουν συκοφαντίες. 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στην Ελληνική κοινότητα του καρτ μπορεί να δημοσιευθεί ελεύθερα και χωρίς καμμία υποχρέωση το άρθρο σας  ή το δελτίο τύπου που θα θελήσετε να στείλετε στο info@kartnews.gr

Related

news 1158716109028888988

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Συμφωνώ απόλυτα. Επίσης να αφερούντε και τα ανώνυμα σχόλια.
    Κανένας δεν έχει να φοβηθεί τίποτε σχολιάζοντας επώνυμα ,εφόσον κινείται σε κόσμια πλαίσια

    Με εκτίμηση

    Γιάννης Λέλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item