2oς αγώνας WSK Master Series 2012 στο 'SARNO' - Ελληνικές συμμετοχές

Με την συμμετοχή του Μίχα Θεοφάνη ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο 2oς αγώνας WSK Master Series 2012 στο 'SARNO'.
Ο έλληνας οδηγός έτρεξε στην κατηγορία KF3 όπου πήραν μέρος 71 οδηγοί από 21 διαφορετικές χώρες.

Στα χρονομετρημένα ήρθε 66ος και στα προκριματικά  κατάφερε να βρεθεί στην 50η θέση. Έφτασε μέχρι τον Β' ημιτελικό όπου πήρε την 27η θέση ανάμεσα σε 34 οδηγούς αλλα δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της κατηγορίας του.








Στις υπόλοιπες κατηγορίες είχαμε νίκες για τους Rick Dreezen (Tony Kart / Vortex) στην ΚΖ1, Francesco Celenta (Birel / TM) στην ΚΖ2, Max Verstappen (Intrepid / TM) στην KF2, Lance Stroll (Zanardi / Parilla) στην KF3 και Pietro Mazzola (Hero/Parilla) στην Mini 60.

Related

WSK 7450916841453495919

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item