23rd Andrea Margutti Trophy - Με Ελληνική παρουσία

Στην πίστα South Garda Karting του Lonato στις 22 με 25 Μαρτίου θα βρεθεί ο Έλληνας οδηγός ΣΕΡΚΟΣ ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ για να συμμετάσχει στο 23ο Τrofeo Andrea Margutti.
 
Ο Έλληνας πιλότος, όπου είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή, θα αγωνιστεί στην κατηγορία KZ2 και θα βρεθεί αντιμέτωπος με άλλους 71 οδηγούς.
Αναμένονται μεγάλες μάχες μιας και οι 4 κατηγορίες ΜΙΝΙ, ΚF3, KF2 και KZ2 έχουν συμπληρώσει τις 254 διαθέσιμες θέσεις. 








pa019709.jpg
  O Μοβσεσιάν θα έχει στην διάθεση του στις ελεύθερες δοκιμές της Τετάρτης και της Πέμπτης 2 σασί Maranello RS9LS, 1 Maranello RS10, 3 κινητήρες ΤΜ ΚΖ10 και σύστημα τηλεμετρίας της AIM.
Τον Μοβσεσιάν θα υποστηρίξει τεχνικά o Βρετανός τεχνικός διευθυντής της MARANELLO Hellas Toby Sinclair.


pa019789.jpg

 
pa019722.jpg
 
  Για τον ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ ο αγώνας αυτός είναι prova generale μιας και φέτος θα ριχτεί στην μάχη για το Εθνικό Ιταλικό Πρωτάθλημα KZ2 που ξεκινάει από την πίστα του Sarno στην Νάπολι στις 13 Μαίου.

Οι κατηγορίες που θα συμμετέχουν  στο 23ο Τrofeo Andrea Margutti. είναι οι KZ2, KF2, KF3, Mini 60 και Junior Trophy και ξεχωρίζουν με την παρουσία τους οι ομάδες, CRG, BRM Racing, Intrepid, Art Grand Prix, Ward Racing, Chiesa Corse, Spirit, Forsman, New Force, Solgat, Swiss Hutless, Gandolfi, Ricky Flynn. 

Μερικές από τις χώρες που θα τιμούν με την παρουσία τους το έπαθλο είναι: Andorra ,Australia, Austria, Belgium, Switzerland, Czech Republic ,Germany, Denmark, Spain, Estonia, Finland, France, GreatBritain, Ireland, Israel, Italy, Luxembourg, Norway, New Zealand , Poland , San Marino, Slovakia, Sweden Turkey. 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις συμμετοχές:




Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διεθνή αγώνα στο
www.trofeomargutti.com

Related

WSK 2067614437044298070

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item