1ος αγώνας καρτ πρωταθλήματος Mini: Αποτελέσματα

Με σφιγμένα τα δόντια από το κρύο αλλά μεγάλη διάθεση για καλές εμφανίσεις οι συμμετέχοντες στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ έδωσαν τους καλύτερους τους εαυτούς και παρουσίασαν όμορφο θέαμα σε πέντε κατηγορίες. Οι καιρικές συνθήκες ήταν το μεγάλο θέμα για όλους καθώς το τσουχτερό κρύο έγινε χιονόνερο όσο περνούσε η ώρα και η υγρή πίστα έμοιαζε βρόχινη στις τελευταίες κατηγορίες, ωστόσο όλοι ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά και ήταν εντυπωσιακό πως δεν υπήρχαν ούτε ατυχήματα, ούτε πολλές δύσκολες στιγμές για μεμονωμένους αγωνιζόμενους. Φυσικά ξεχώρισαν οι μικροί της Mini που συμπαρέσυραν τους υπόλοιπους στο πολύ καλό και φιλικό κλίμα με αποτέλεσμα το χειροκρότημα για τους νικητές να είναι θερμό και έντονο σε κάθε απονομή. 
 Στη Mini νικητής αναδείχθηκε ο εξαιρετικός «Κωνσταντίνος» που από τα χρονομετρημένα δεν 'αφησε κανέναν να του πάρει την 1η θέση και ακολούθησαν οι Κρασώνης και Dalkiran ο οποίος ήταν και ο νικητής της υποκατηγορίας Β.

Στη Junior τη νίκη κατέκτησε ο Ζαχαρέλης ξεκινώντας ιδανικά μια γεμάτη χρονιά για τον ίδιο. Τον ακολούθησε ο Χρήστος Σαγανάς που βελτιωνόταν γύρο με το γύρο και την τριάδα συμπλήρωσε ο Σβουράκης.

Στην κατηγορία Iame X30 ο Ξυνός πήρε μια ακόμα νίκη με τον Στέλιο Σαγανά να αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος στη νέα του κατηγορία. Τρίτος τερμάτισε ο Γιώργος Καρακούλας από τη Θεσσαλονίκη.


Στην κατηγορία ROK ο Φίλιππος Καλέσης κατέκτησε τη νίκη ανεβαίνοντας από τη Junior και τον ακολούθησαν οι Κοτέογλου και Μαιτός που επίσης άλλαξε κατηγορία περνώντας στη Rok.
Τέλος, στη Superleague στην οποία αγωνίζονται μαζί οι οδηγοί του Rok και του Iame νικητής ανάμεσα στους 12 οδηγούς που συμμετείχαν, αναδείχθηκε ο Βασίλης Καλιώρας με Tony-Rok και ακολούθησαν οι Παύλος Ξυνός (Tecno-Iame) και Φίλιππος Καλέσης (Tony-Rok).

Αναλυτικά μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα στα αρχεία που επισυνάπτονται.

Related

Superleague 7313195995960900159

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item