Κουγιούλης Νίκος 'Με πείσμα στην κορυφή της Εθνικής 125'

Ο Κογιούλης Νίκος από την Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνει πλήρως το ρητό που λέει ότι όσοι ασχολούνται με το Καρτ έχουν 2 χαρές και 10 λύπες!

Γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1995 και ασχολείται με το καρτ από το 2007, όπου ξεκίνησε με ένα ΜΙΝΙ, με κορδονιέρα για χόμπυ.



Το 2008 απέκτησε ένα CMP/Rotax Junior και έτρεξε τον πρώτο του αγώνα στο Rotax Max Challenge, όπου πήρε την 4η θέση.

Το 2009 πήρε μέρος στο ATTC της ΑΣΠΙΣ στην Θεσσαλινίκη με καλά αποτελέσματα, αλλά με αρκετές ατυχίες όπου του στέρησαν την δυνατότητα να τερματίσει.

Το 2010 έτρεξε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Εθνική 125 με TONYKART  και με την υποστήριξη της ASPIS KC. Στον πρώτο αγώνα της Θεσσαλονίκης παρόλο που είχε τον 2ο αγώνα στα χρονομετρημένα μια άτυχη στιγμή στον ημιτελικό στην εκκίνηση δεν τον άφησε να τερματίσει, αλλά και στον τελικό έπεσε σε ατυχημα προπορευόμενων οδηγών και δεν τερμάτισε!

Επόμενος σταθμός το PICK της Πάτρας όπου έκανε τον 6ο χρόνο στα χρονομετρημένα, αλλά στον σχηματισμό του ημιτελικού σε επαφή με τον Δούβρη Χρίστο, έσπασε το ψυγείο του και δεν κατάφερε να συνεχίσει!

Την ίδια χρονιά στις Σέρρες είχε τον 3ο καλύτερο χρόνο ανάμεσα σε αρκετά ελαφρύτερα καρτ, τερμάτισε 4ος στον ημιτελικό ενώ στον τελικό μία επαφή με τον Βουλγαράκη Γιώργο δεν τον άφησε πάλι να τερματίσει! Έτσι το 2010  τον βρήκε στην 9η θέση της γενικής κατάταξης της κατηγορίας του.

Φέτος τα πράγματα ξεκίνησαν τελείως διαφορετικά για τον Θεσσαλονικιό πιλότο. Στον πρώτο αγώνα της Εθνικής 125 στην Θεσσαλονίκη πέτυχε το απόλυτο! 1ος στα χρονομετρημένα, 1ος στον ημιτελικό με 11sec διαφορά, 1ος στον τελικό με 5sec διαφορά, πρώτη καρό σημαία, πρώτο κύπελλο!
Του ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια μετά την πρώτη του μεγάλη επιτυχία, καθώς το αξίζει μετά από τόσες άτυχες στιγμές!

Related

afieromata 1571056279696256155

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item