Aποτελέσματα 1ου αγώνα κυπέλου ΛΟΥΞ 2011

Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία ο 1ος αγώνας του Κυπέλου Λουξ στο Καρτόδρομο των Αφιδνών, & EASYKART TROFEO 2011, σε μια στεγνή πίστα καθώς ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του μετά την χθεσινή βροχή.
Μεγάλες μάχες δόθηκαν σε όλες τις κατηγορίες και ειδικά στην κατηγορία Λουξ, αλλά και στην Super με τα εξατάχυτα. Η κατηγορία Λουξ αποτελείται από 3 σκέλη 24 γύρων, με το 2ο σκέλος να ξεκινάει ανάποδα η σειρά κατάταξης, και πραγματικά κλέβει την παράσταση τόσο για την αντοχή που απαιτεί όσο και για το θέαμα απο τα προσπεράσματα ειδικά στο 2ο σκέλος.


Νικητής αναδείχθηκε, ο Τζεφεράκος Μιχάλης (DANILLO ROSSI/RΟΤΑΧ) της Galatsis Racing Team με 2ο τον Θεοδώρου Σάββα (EASYKART/IAME) της ZORRI MOTORSPORT και 3ο τον Δούβρη Χρίστο (BIREL/IAME) της ομάδας BOURIOTIS RACING TEAM-KARTMANIA.
Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν ο Αιβαζόγλου Γιώργος (MARANELLO/ROTAX) της MARANELLO HELLAS και ο Καψής Μάκης (BIREL/ROTAX) της BOURIOTIS RACING TEAM-KARTMANIA.
Στην κατηγορία Super οι πιλότοι των εξατάχυτων καθήλωσαν τους θεατές με δυνατές μάχες, επαφές, προσπεράσματα στον μοναδικό αγώνα που διεξάγεται μέχρι στιγμής στην Ελλάδα για εξατάχυτα.
Νικητής αναδείχθηκε ο περσινός πρωταθλητής Μπέκος Αναστάσιος (MARANELLO/TM) της Maranello Hellas, 2oς ο Μίκης Καλογηράτος (MARANELLO/TM) της Maranello Hellas, και 3ος ο Ανδρεαδάκης Αλέξανδρος (BIREL/TM) της Maranello Hellas.
Στην 4η θέση ο Κόλλιας Γιώργος  (MARANELLO/TM) και στην 5η θέση ο Κωνσταντινέας Τάκης (MARANELLO/MARANELLO) της ίδιας όμάδας Marannelo Hellas.
Στην κατηγορία Masters μια κανούργια κατηγορία του κυπέλου ΛΟΥΞ με όριο τα 180κιλά και κινητήρες τύπου KF2, o Χορμοβάς Βασίλης (FIRST/TM) της NITRO RACING TEAM ήταν ο μεγάλος νικητής ύστερα από μια όμορφη μάχη που είχε με τον Παπαγιάννη Τάκη (MARANELLO/MARANELLO) της Maranello Hellas που τερμάτισε 2ος. Στην 3η θέση ο Σκοπελίτης Γιάννης (MARANELLO/TM) της Maranello Hellas στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες, ενώ την πρώτη πεντάδα έκλεισαν ο Καγιάφας Στέλιος (BIREL/TM) της BOURIOTIS RACING TEAM-KARTMANIA και ο Ασημακόπουλος Χρήστος (MARANELLO/TM) της Maranello Hellas.

Related

Loux Cup 3029877227168480442

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item