Μιχάλης Τζεφεράκος - Αφιέρωμα στον πρωταγωνιστή του 1ου αγώνα του Κυπέλου Λουξ


Ο Μιχάλης Τζεφεράκος γεννήθηκε στις 11/11/1994 στην Αθήνα. Η μεγάλη νίκη του, στον 1ο αγώνα της κατηγορίας Λουξ στο Κύπελο Λουξ δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Σε ηλικία 9 ετών το 2003 είχε την πρώτη του επαφή με αγωνιστικό καρτ (ένα Haase-Rotax), με το οποίο έκανε προπονήσεις για ένα χρόνο κάτι που ήταν αρκετό για να περάσει μέσα του το μικρόβιο, όπως ο ίδιος αναφέρει, των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


Παρόλο που μετέπειτα εγκατέλειψε το Καρτ για το Τεννις, το 2010 επέστρεψε στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αγοραζοντας ενα Birel-Rotax Junior, και έκανε τον πρώτο του αγώνα στον θεσμό του EasyKart κατακτώντας την 2η θέση.

Ψάχνοντας για εμπειρίες έκανε ένα αγώνα Seekz στην Βουλγαρία με την Galatsis Racing Team  κατακτώντας την 7η θεση, κάτι που του έδωσε το κίνητρο να τρέξει και σε άλλους αγώνες για το 2010, αλλά εξαιτίας ενός ατυχήματος, έχασε όλη την υπόλοιπη αγωνιστική χρονιά.

Η συνέχεια τον βρίσκει να αλλάζει  σασσι αγοραζοντας ενα Intrepid-Rotax απο την IntrepidHellas, προσπαθώντας να κανει οσες πιο πολλές προπονήσεις μπορεί για να ενταχτεί μεσα στον ανταγωνισμο.
Το 2011 ξεκινάει δυναμικά και λίγο πριν τον πρώτο αγώνα  με καινούργιο σασί ένα Danilo Rossi απο την Galatsis Racing Team τρέχει στον πρωτο αγώνα Rotax φτάνοντας στην 6η θεση.

Η πρώτη καρό σημαία ήρθε στον αγώνα  του  Loux Cup στην κατηγορία Λουξ και  έπεται και συνέχεια...

Related

afieromata 1050650327341916806

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item