Spartans Racing Club - 1o Λουξ Cup 2013 - Δελτίο τύπου

Στον αγώνα του 1ου Λουξ Cup 2013 στην πίστα San Nicolas της Καλαμάτας η αγωνιστική μας ομάδα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στους ελληνικούς αγώνες.
Οι οδηγοί της ομάδας μας, Μίχας Θεοφάνης και Ασημακόπουλος Χρήστος εκπροσώπησαν τους Spartans στις κατηγορίες Master και Super.



O Μίχας Θεοφάνης με TONY - ΒΜΒ κατέκτησε την πρώτη του νίκη στην Ελλάδα και την πρώτη νίκη της ομάδας μας, κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία Master έχοντας πάρει την pole position αλλά και την 1η θέση σε όλα τα σκέλη της ενοποιημένης κατηγορίας Λουξ - Masters που πήραν μέρος 18 πιλότοι.



Ο Ασημακόπουλος Χρήστος με Maranello - TM K9C, κατέκτησε την όγδοη θέση στην κατηγορία Super, ξεκινώντας από την 11η θέση σε ημιτελικό και τελικό σε μια κατηγορία που βρέθηκαν στην γραμμή εκκίνησης του τελικού 13 πιλότοι.





Πέρα από την ικανοποίηση που νοιώθουμε για την αγωνιστική παρουσία των πιλότων μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους της πίστας San Nicolas για την φιλοξενία που μας παρείχαν και τις 10 μέρες που μείναμε εκεί καθώς φρόντισαν με το παραπάνω για κάθε μας ανάγκη.

Ταυτόχρονα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να επιβραβεύσουμε, την οργανωτική επιτροπή του Λουξ Cup και την διοργανώτρια λέσχη του Α.Ο.Π., για την άψογη τέλεση του αγώνα, καθώς όχι μόνο τήρησαν το πρόγραμμα και εφάρμοσαν τους κανονισμούς αλλά πραγματοποίησαν και έναν λεπτομερή τεχνικό έλεγχο αντάξιο των απαιτήσεων και των προσδοκιών του αγώνα.    

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο αγώνα του Λουξ Cup 2013.

Όλα τα νέα και οι πληροφορίες για τους Spartans στην διεύθυνση:

www.spartans.com.gr




Related

news 5600650121876398184

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item