O Βασιλέρης στο Ιταλικό Πρωτάθλημα των εξατάχυτων καρτ (KZ2)

Ο Άκης Βασιλέρης μετά την μεγάλη νίκη του στο 1ο Λουξ Cup στην Καλαμάτα, ανοίγει τα φτερά του για το Ιταλικό Πρωτάθλημα των εξατάχυτων καρτ. Θα πάρει μέρος το επόμενο Σαββατοκύριακο στον 3ο γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος στην πίστα της Sienna. 
Διαβάστε το Δελτίο τύπου:






Η Energy Greece - KAITATZIS RACING και συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Καιτατζής μαζί με τον Μίκη Καλογηράτο θα συνοδευόσουν τον 'Ακη Βασιλέρη στον 3ο γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος Καρτ. 

Η ελληνική αποστολή θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη για να βρίσκεται στην πίστα της Sienna την Τετάρτη το πρωί. 

Ο Ακης θα έχει στη διάθεση του 2 σασί ENERGY KZ2 για να δοκιμάζει 2 set up ταυτόχρονα και ελπίζουμε να αγωνιστεί με αξιώσεις έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Καιτατζή και την εμπειρία του απο τις πίστες και τις ομάδες της Ιταλίας. 

Ο ρόλος του Μίκη θα είναι διπλός καθώς στον αγώνα συμμετέχει και ο μικρός μαθητευόμενος του IVAN GRIGORIEV με την GAMOTO RACING στην κατηγορία ΜΙΝΙ. 
Μην ξεχνάμε οτι ο IVAN έκανε την POLE POSITION στο castelleto στον τελευταίο αγώνα του WSK MASTERS πριν απο 2 εβδομάδες περίπου.


Related

xsai 7321890867264769792

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item