Ο διαγωνισμός για τα ελαστικά του 5ου PICK ΠΑΤΡΑΣ 2013

Η ΕΠΑ - ΟΜΑΕ προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανακήρυξη ενιαίoυ τύπου ελαστικών των κατηγοριών JUNIOR - MASTER & SUPER για τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στο 5ο PICK ΠΑΤΡΑΣ 2013.








ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΝΙΑΙΩΝ ΤΥΠΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤ ΓΙΑ ΤΟ 5ο PICK ΠΑΤΡΑΣ 2013 


 Η ΕΠΑ - ΟΜΑΕ προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανακήρυξη ενιαίoυ τύπου ελαστικών των κατηγοριών JUNIOR - MASTER & SUPER για τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στο 5ο PICK ΠΑΤΡΑΣ 2013. 

 Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με κλειστές (σφραγισμένες) προσφορές που θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στα γραφεία της ΟΜΑΕ: Κ. Παλαμά 46 - Χαλάνδρι – ΤΚ15232 υπ όψιν κ. Μ. Τόγελου, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 και ώρα 15.00 μμ. 

Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι ακόλουθοι: 

1. Γίνονται δεκτές εταιρείες κατασκευής ελαστικών ΚΑΡΤ που έχουν χρησιμοποιηθεί τα τελευταία 5 χρόνια στους Eλληνικούς αγώνες κάρτ. (ενδεικτικά αναφέρονται οι εταιρείες: BRIDGESTONE, VEGA, MG, LE CONT, HEIDENAU). 

2. Τα ελαστικά των προαναφερομένων κατηγοριών θα είναι νέας γενιάς, χωρίς / μέ Δελτίο αναγνώρισης CIK/FIA, αποδεικνυομένου τούτου απο τον κωδικό κατασκευής του εργοστασίου. 

3. Διαστάσεις ελαστικών SLICK: εμπρός 10 Χ 4,50 ή 4,60 - 5, πίσω 11 Χ 7,10 - 5 

4. Προτιμώνται ελαστικά σκληρότητος HARD ή MEDIUM. 

5. Η προσφερόμενη τιμή θα δίδεται ανά σέτ ελαστικών (δύο εμπρός και δύο πίσω ελαστικά) 

6. Η προσφορά κάθε ενδιαφερόμενου θα δίδεται σε ευρώ και στην τελική τιμή θα περιλαμβάνονται φόροι, μεταφορικές δαπάνες (για παράδοση στον τόπο του αγώνα) δασμοί πάσης φύσεως και ΦΠΑ. 

Η ΟΜΑΕ επιφυλάσσεται ως προς την τέλεση του συνόλου των κατηγοριών του προαναφερομένου αγώνα. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το πλήθος των σέτ ελαστικών που απαιτούνται, καθορίζεται ως ακολούθως κατά κατηγορία: 

Κατηγορία JUNIOR: συμμετοχές έως 15 
Κατηγορία MASTERS: συμμετοχές έως 25 
Κατηγορία SUPER: συμμετοχές έως 25 

Σε κάθε συμμετοχή ή αγωνιζόμενο θα αντιστοιχεί μόνο ένα σέτ για τον αγώνα. 
Οι αγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν και έτερο σέτ ίδιου τύπου στα ελεύθερα δοκιμαστικά, εφ όσον οι ίδιοι το επιθυμούν το οποίο θα πρέπει να προμηθευτούν προ της επισήμου διαδικασίας του αγώνα. 

• Διευκρινίζεται ότι η αντικατάσταση ελαττωματικών ελαστικών θα γίνεται από τον αντιπρόσωπο χωρίς χρέωση, αποδεικνυομένου τούτου στον αγώνα, από τις αποφάσεις των Aγωνοδικών και του αρμοδίου Τεχνικού Εφόρου. 

• Η ΟΜΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει τον διαγωνισμό και για τους συμμετέχοντες στην κατηγορία ΛΟΥΞ εφ όσον η επιλεχθείσα τιμή κριθεί συμφέρουσα για τους αγωνιζόμενους της κατηγορίας αυτής. 

• Για την επιλογή ελαστικών θα ληφθούν υπ’ όψιν: 

- Η ποιότητα κατασκευής του προτεινόμενου είδους. 
- Η προσφερόμενη τιμή σε συνδυασμό με ενδεχόμενες προσφορές προς τους αγωνιζόμενους. 
 Οι προσφέροντες θα είναι είτε επιτηδευματίες, είτε εταιρείες που φορολογογούνται στον Ελληνικό χώρο. 


ΟΜΑΕ                                               

Αθήνα 3 – 07 – 2013

Related

Pick 1602787332225848703

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item