Italian CSAI Karting Championship στο Val Vibtata

177 οδηγοί πήραν μέρος στον 2ο αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος Καρτ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Στην Ιταλική πόλη βρέθηκε ο ανταποκριτής του Kartnews Μίκης Καλογηράτος και μας μεταφέρει την εικόνα του αγώνα:





Στην KF2 την νίκη στον πρώτο τελικό πήρε ο Γάλλος Darras, ενώ τον 2ο τελικό κέρδισε ο Βρετανός Illot.
Στην KF3 την πρώτη θέση και στους δύο τελικούς κατέκτησε ο Florescu. 
O Julliano Alesi, γιος του γνωστού πιλότου της Formula 1 Alesi, τρέχοντας με την πρώην αγωνιστική ομάδα του Μίχα Θεοφάνη Babyrace κατέκτησε μια 16η και μια 17η θέση αντίστοιχα στους δύο τελικούς.



Στην κατηγορία των εξατάχυτων  KZ2 οι πρώτες θέσεις των τελικών πήγαν στους Spinelli και Simoneti.

Διπλή νίκη πέτυχε ο Fusco στην ΜΙΝΙ 60 ενώ ο Roccadelli και Macaluso πήραν τις πρώτες θέσεις στην  νεοσύστατη κατηγορία Formula 60 που απευθύνεται σε παιδιά 8-10ετών και οργανώθηκε αποκλειστικά απο την Birel με ενιαία καρτ.


Φανταστική ήταν η προσπάθεια του Massimo Dante με Maranello-TM στα εξατάχυτα της ΚΖ2 που βρέθηκε στο βάθρο και στους δύο τελικούς, ενώ ο Celenza με Energy-TM παρόλο που έδειχνε άπιαστος στα προκριματικά ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα. 


Μέχρι και τον μισό ημιτελικό ήταν στην πρώτη θέση καθώς κανένας δεν έδειχνε να μπορεί να τον ακολουθήσει. Ένα ελαττωματικό ελαστικό όμως τον άφησε να παλεύει με το τιμόνι για να κρατηθεί στην πίστα, όπου άρχισε να χάνει σιγά σιγά θέσεις αφήνοντας τους υπόλοιπους οδηγούς να το προσπεράσουν με αποτέλεσμα η θέση του να μην του δώσει πιθανότητες για τους τελικούς. 










Related

WSK 8564506452624199645

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Υπήρξε και μια Ελληνική συμμετοχή στην Val Vibrata στον αγώνα CSAI, στην κατηγορία KF JUNIOR. Μήπως χρειάζεται κάποια αναφορά απο τον ανταποκριτή σας γι αυτήν??

    Φιλικά
    Κ. Σωτηρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφαλώς και χρειάζεται αναφορά Κώστα.
      Όπως χρειάζονται και συγχαρητήρια στο Φώτη για τον ωραίο αγώνα και τη μαχητικότητά του. Ακούσαμε μάλιστα στη ζωντανή μετάδοση του τελικού τον εκφωνητή να αναφέρει τον Έλληνα Σωτηρόπουλο στην αρχή και στη διάρκεια του αγώνα. Εδώ τον ανέφεραν οι Ιταλοί, δεν θα τον αναφέρουμε εμείς στην Πατρίδα του ;
      Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο CSAI και διακρίσεις.
      Χρήστος Τράκκας

      Διαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item