Αποτελέσματα 1ου αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος καρτ 2013 - Αφίδνες

Με 16 συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο 1ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος καρτ για το 2013. Οι καιρικές συνθήκες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα που ολοκληρώθηκε με αρκετή καθυστέρηση.





Οι 16 οδηγοί παρόλο που βρισκόμαστε μια ανάσα από το καλοκαίρι είχαν να αντιμετωπίσουν όλων των ειδών τις συνθήκες σήμερα στο καρτόδρομο καθώς στα μισά της διαδικασίας άνοιξαν οι ουρανοί στις Αφίδνες με αποτέλεσμα ο αγώνας από στεγνός να γίνει βρόχινος και από βρόχινος στεγνός!

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ, 7 μικροί πιλότοι έδωσαν το παρών με τον Σωτήρη Αθανασόπουλο να παίρνει την pole position στα χρονομετρημένα με χρόνο 46,983. 
Στον ημιτελικό που έγινε υπό βρόχινες συνθήκες είχαμε μια όμορφη μονομαχία μεταξύ του Πέτρου Γιώργου και του Αθανασόπουλου Σωτήρη με τον Πέτρου να επικρατεί και να κερδίζει την 1η θέση. 
Στην 3η θέση τερμάτισε ο Θανάσης Χούρλιας ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Παναγιωτούνης Λάζαρος και Προφίλης Αθανάσιος.
Στον τελικό μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Θανάσης Χούρλιας αφήνοντας 2ο τον Νταρσύ Αλέξανδρο και 3ο τον Σωτήρη Αθανασόπουλο. Την πρώτη πεντάδα του τελικού συμπλήρωσαν οι Προφίλης Αθανάσιος και Πέτρου Γιώργος.
Τα πρώτα αποτελέσματα στην πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία ΜΙΝΙ δείχνουν ότι φέτος θα υπάρχει έντονος συναγωνισμός μεταξύ των μικρών πιλότων.

Στην κατηγορία Junior πήραν μέρος μόλις 3 οδηγοί. Στα χρονομετρημένα την pole position πήρε ο Σαγανάς Χρήστος με 42,347, επικρατώντας άνετα σε ημιτελικό και τελικό. Ο Τσιμπρής Δημήτρης και ο Κουρής Ζήσης συμπλήρωσαν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα σε ημιτελικό και τελικό.

Στην κατηγορία Senior τέθηκαν αντιμέτωπα τα μεγάλα ονόματα του σημερινού αγώνα με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται και στους 6 οδηγούς που πήραν μέρος.
Στα χρονομετρημένα την pole position πήρε ο ταχύτατος Ιωάννου Νικόλαος με 42,094 πετυχαίνοντας και τον ταχύτερο γύρο της ημερας.
Στον ημιτελικό που έγινε με βρόχινες συνθήκες ο Μίχας Θεοφάνης ξετύλιξε το οδηγικό του ταλέντο και κέρδισε με μεγάλη διαφορά παρόλο που ξεκινούσε τελευταίος. 2ος τον ακολούθησε ο Παύλος Ξυνός, ενώ 3ος τερμάτισε ο Ιωάννου Νικόλαος. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Σαγανάς Στέλιος και Γουλιώνης Αλέξανδρος.
Στον τελικό οι συνθήκες του αγώνα ξαναέγιναν στεγνές και αγώνας απέκτησε έντονο συναγωνισμό. Νικητής αναδείχθηκε ο Ιωάννου Νικόλαος που επικράτησε με μικρή διαφορά του Στέλιου Σαγανά. 3ος ο Παύλος Ξυνός από πολύ κοντά ενώ στην 4η θέση τερμάτισε ο Μίχας Θεοφάνης που συμπλήρωσε το γκρούπ των πρωτοπόρων. Στην 5η θέση τερμάτισε ο Οικονόμου Χρήστος παρόλο που έκανε τον ταχύτερο γύρο του τελικού με 43,814.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ:

Related

Panelinio 3429367443078176855

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item