Η Nitro Racing Kart Team στο 4ο P.I.C.K.

Η Nitro Racing Kart Team είναι άλλη μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στο 4ο P.I.C.K Πάτρας και κατεβάζει δύο αρκετά έμπειρους οδηγούς στις κατηγορίες Super και Λουξ. 
Στην Super θα συμμετάσχει ο ταχύτατος Βασίλης Κουκουλέτας που φέτος διανύει την πρώτη του αγωνιστική χρονιά στα εξατάχυτα μετά την μακρόχρονη πορεία του στα διτάχυτα.
Στην Λουξ θα πάρει μέρος ο μαχητικός Χορμόβας Παναγιώτης που φιλοδοξεί για ένα καλό αποτέλεσμα στην κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές. 
Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας:




Βασίλης Κουκουλέτας
 Φέτος παρόλες τις δυσκολίες της χρονιάς θα συμμετέχουμε στον αγώνα της Πάτρας με 2 συμμετοχές, τον Παναγιώτη Χορμόβα στην κατηγορία Λουξ και τον Κουκουλέτα Βασίλη στην κατηγορία Super. Ο Παναγιώτης Χορμόβας θα συμμετάσχει με First - Rotax 125 FR για πρώτη φορά στον θεσμό με σκοπό το καλύτερο δυνατό προσωπικό αποτέλεσμα και την αποκομειδή εμπειριών. 
 Ο Βασίλης Κουκουλέτας θα συμμετάσχει με Maranello - TM για πρώτη φορά με σκοπό την απόλαυση της αγωνιστικής οδήγησης εντός πόλης και την αποκομιδή χρήσιμων οδηγικών εμπεριών. 


Ευχόμαστε σε όλους τους οδηγούς καλή επιτυχία,

Nitro Kart Team

Γιώργος Παναγιωτόπουλος

Χορμόβας Παναγιώτης

Related

Pick 9089411068756182114

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item