Ο Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής Davide Fore στο 4ο PICK Πάτρας

O πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Ιταλός πιλότος Davide Fore επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στο 4ο Διεθνές Σιρκουί για Καρτ PICK - ΒP Ultimate. 
Η συμμετοχή του ανεβάζει στα ύψη το επίπεδο του Διεθνή αγώνα στην Πάτρα,  καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές διεθνείς συμμετοχές. 
Ο Fore θα πάρει μέρος στην κατηγορία των εξατάχυτων καρτ με σασί CRG και κινητήρα Maxter. 
Δείτε παρακάτω το Δελτίο Τύπου καθώς και το έντυπο συμμετοχής του:







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την παρουσία του στο 4ο Διεθνές Σιρκουί για Καρτ (P.I.C.K.®) - BP Ultimate επιβεβαίωσε ο σημαντικότερος εν ενεργεία οδηγός του αθλήματος και πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Ιταλός Davide Foré, ο οποίος έστειλε υπογεγραμμένη την αίτηση συμμετοχής του στο αγωνιστικό διήμερο του θεσμού της Πάτρας.

Ο 33χρονος Davide Foré (γεννήθηκε 16/07/1974) είναι ο εν ενεργεία οδηγός με τους περισσότερους τίτλους. Έκανε ντεμπούτο στο Καρτ στην ηλικία των οκτώ ετών και πολύ γρήγορα κέρδισε τους πρώτους αγώνες στις ΜΙΝΙ κατηγορίες. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πέντε καλύτερους οδηγούς για Καρτ όλων των εποχών στην ιστορία του αθλήματος. Έγινε πρωταθλητής Ευρώπης το 1994 και κέρδισε τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο το 1998. Στέφθηκε ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής το 2000 και το 2004. Το 2006 ήταν η καλύτερη χρονιά του, καθώς συναγωνίστηκε με νέους και φιλόδοξους οδηγούς για τον παγκόσμιο τίτλο σε δύο από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες (Formula A και  Super ICC). 

 Ο Davide Foré είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στα Καρτ και αποτελεί «μαγνήτη» για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα μεγάλα γεγονότα. Το όνομά του είναι γνωστό στον Τύπο του Καρτ και του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλη την Ευρώπη, ενώ το πρόσωπο αναγνωρίσιμο παντού. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές προσωπικότητες στην περιοχή της ιταλικής πόλης Μπρέσια.





Related

Pick 1174549403617482938

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item