2ος Αγώνας Κυπέλου Λουξ - Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε στην Πάτρα ο 2ος αγώνας του κυπέλου Λουξ με μεγάλη επιτυχία και δυνατές μάχες σε όλες τις κατηγορίες στην όμορφη πίστα KARTMANIA στα Βραχνέικα.






Οι κερκίδες ήταν κατάμεστες καθώς αρκετοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήρθαν να δουν από κοντά τις προσπάθειες των 34 οδηγών στις 3 διαφορετικές κατηγορίες του θεσμού.
Στην κατηγορία Λουξ πήραν μέρος 19 καρτ τα περισσότερα απο κάθε κατηγορία δείχνοντας από τα δοκιμαστικά του Σαββάτου ότι θα γίνουν μεγάλες μάχες την Κυριακή.
Απόλυτος κυριάρχος και στα 3 σκέλη ήταν ο ΚΑΨΗΣ ΜΑΚΗΣ με Birel ROTAX της BOURIOTIS RACING TEAM-KARTMANIA.
2ος ο ΔΟΥΒΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ με Birel IAME της BOURIOTIS RACING TEAM-KARTMANIA στα 2 πρώτα σκελη, καθώς εγκατέλειψε από σπασμένη εξάτμιση στο 3ο σκέλος και ενώ ήταν πάλι 2ος.
3ος στο πρώτο σκέλος ο ΣΑΜΟΥΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με Zanardi Iame της KIRITSIS RACING TEAM με εκπληκτική εμφάνιση, ο οποίος τερμάτισε και στην 2η θέση του 3ου σκέλους ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών.
3ος στο δεύτερο σκέλος ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με Birel IAME της BOURIOTIS RACING TEAM-KARTMANIA, ο οποίος πήρε και την 3η θέση στο 3ο σκέλος ανεβαίνοντας και αυτός στο βάθρο.
Την πρώτη πεντάδα ανεβαίνοντας και αυτοι στο βάθρο των νικητών στο 3ο σκέλος συμπλήρωσαν οι ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΑΒΒΑΣ με EASYKART IAME και ΠΑΡΧΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ με EASYKART IAME και οι δύο της ZORRI MOTORSPORT.
Στην κατηγορία SUPER των εξατάχυτων ταχύτερος όλων στα χρονομετρημένα ο ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΣ ΜΙΚΗΣ με MARANELLO TM της MARANELLO HELLAS με 39,856 ο οποίος είχε και το ταχύτερο πέρασμα της ημέρας, με τον ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ ΣΕΡΚΟ με MARANELLO TM της MARANELLO HELLAS να τον ακολουθεί (40,198) και 3ο τον ΜΠΕΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ με MARANELLO TM της MARANELLO HELLAS (40,242).
Στο Α σκέλος τερμάτισαν όπως ξεκίνησαν οι τρεις πρώτοι ενώ την πρώτη πεντάδα έκλεισαν οι ΓΡΙΠΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ με MARANELLO TM MARANELLO HELLAS στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, και ΛΕΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ με MARANELLO TM της MARANELLO HELLAS.
Στον τελικό τα αίματα άναψαν με τον ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟ να χτυπάει με τον  ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ στην μάχη της πρώτης θέσης. Στην συνέχεια ο ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ έμεινε πίσω και επειδή δεν υπάκουσε σε μπλε σημαίες αποκλείστηκε από τον αγώνα, ενώ ο ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΣ πήρε ποινή 3sec στο τέλος για το χτύπημά του στον ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ, οπότε η νίκη κατέληξε στον ΜΠΕΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ αφήνοντας 2ο τον ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟ ΜΙΚΗ. Στην τρίτη θέση τερμάτησε ο ΓΡΙΠΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Τα αποτελέσματα αυτά έχουν δημιουργήσει ένταση στην κορυφή της βαθμολογίας αφού ΜΠΕΚΟΣ και ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΣ έχουν διαφορά μόλις 1 βαθμό και η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Στην κατηγορία MASTERS με τα KF, το κύριο χαρακτηριστικό ήταν οι μεγάλες ατυχίες των οδηγών που πήραν μέρος από τα δοκιμαστικά του Σαββάτου όπου έσπασαν 3 μοτέρ! Παρόλα αυτά αυτοί που καταφεραν να ξεκινήσουν την Κυριακή πρόσφεραν πλούσιο θέαμα. Στα χρονομετρημένα ταχύτερος ήταν ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΚΗΣ με MARANELLO/MARANELLO της MARANELLO HELLAS (41,863), με 2ο τον ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ με MARANELLO TM της MARANELLO HELLAS (42,135) και 3ο τον ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΔΙΟΝΥΣΗ με με MARANELLO TM της MARANELLO HELLAS (42,233).
Στο Α' Σκέλος ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ άργησε να ξεκινήσει εξαιτίας μηχανικού προβλήματος αφήνοντας την μάχη για την πρώτη θέση στους ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ και ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ οι οποίοι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα μέχρι και τον 10ο γύρο όπου εγκατέλειψε ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ από σπάσμένο τιμόνι! Ετσι στην 2η θέση τερμάτισε ο ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ και στην 3η ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΚΗΣ.
Στον τελικό ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΚΗΣ πήρε την 1η θέση μετά τον 3ο γύρο και τερμάτισε καθαρά πρώτος. Στην 2η θέση ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ με MARAΝELLO/MARAΝELLO της MARANELLO HELLAS και στην μάχη για την 3η θέση μετά από μια όμορφη μονομαχία νικητής αναδείχθηκε ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΔΙΟΝΥΣΗ συμπληρώνοντας το βάθρο των νικητών.
Ραντεβού στον επόμενο αγώνα στην Καλαμάτα 3 Ιουλίου!

Related

Loux Cup 5225566561825839897

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item