Αποτελέσματα WSK Final Cup 2012

 Όμορφες μάχες έγιναν στο Castelleto για το WSK Final Cup.
Στην κατηγορία KF2, νικητής στον μεγάλο τελικό ήταν ο OLSEN DENNIS. Το βάθρο συμπλήρωσαν ο βραζιλιάνος VIVACQUA THIAGO και ο FIORAVANTI DAMIANO. Από ελληνικής πλευρά ο Μίχας Θεοφάνης δεν πήρε μέρος στον τελικό παρόλο που στον ημιτελικό κατάφερε να τερματίσει στην 20η θέση. 
Στην κατηγορία ΜΙΝΙ,  πρώτος τερμάτισε ο Ιταλός LORANDI LEONARDO, δεύτερος ο Ισπανός MARTINEZ ELISEO και 3ος ο SANDRE FEDERICO.
Ο οδηγός του Μίκη Καλογηράτου GRIGOREV IVAN κινήθηκε σε αρκετά γρήγορους ρυθμούς. Στον ημιτελικό ξεκίνησε από την 13η θέση αλλά τράκαρε στην εκκίνηση και έτσι ξεκίνησε τον τελικό από την τελευταία θέση, όπου μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση έφθασε να τερματίσει στην 16η θέση του τελικού.


Στη κατηγορία των εξατάχυτων KZ2, τον αγώνα κέρδισε o BAS LAMMERS αλλά δέχθηκε ποινή 10sec για άκυρη εκκίνηση και έτσι η πρώτη θέση πέρασε στον Ιταλό NEGRO RICCARDO που κινήθηκε ταχύτατα. Δεύτερος τον ακολούθησε ο JOHANSSON JOEL και τρίτος ο DALE ANDREA ενώ ο ABBASE που ξεκίνησε δεύτερος έμμεινε στην εκκίνηση από μηχανικό πρόβλημα.

Στην KF3, ο Βρετανός ILOTT CALLUM κέρδισε την μάχη με τους LORANDI ALESSIO και SARGEANT DALTOΝ.


Related

WSK 1571944142662493998

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item