Ο Αντώνης Λέλας στο 4ο PICK PATRAS

Ο 12χρονος μικρός πιλότος από την Λάρισα, Αντώνης Λέλας έλαβε μέρος στο 4ο PICK PATRAS συμμετέχοντας στην κατηγορία ΜΙΝΙ με την «Grillakis Racing Team». 
Παρά την απραξία του από τον Μάιο κατόρθωσε να είναι σταθερός σε όλα τα σκέλη και να κατακτήσει την 4η θέση, μεταξύ των 19 αγωνιζομένων της κατηγορίας του.



Σε όλη την διάρκεια του διημέρου ο Αντώνης οδηγούσε με σταθερά γυρολόγια και ήταν κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και στα χρονομετρημένα του Σαββάτου ανταγωνιστικότατος, βρισκόμενος συνεχώς ανάμεσα στις θέσεις μεταξύ 2 & 4 χάρη στις οδηγίες των Σταύρου και Γιώργου Γρυλάκη. 



 Χορηγοί στην προσπάθεια του Αντώνη Λέλα είναι οι:

1. PULSE MOBILE LARISSA ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ 46 

2. Ι.ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ 

3. ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ ΠΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Related

news 1380539993325014213

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.

    Επίσης συγχαρητήρια σε όσα παιδιά συμμετείχαν σε μια τόσο απόλυτη και extreme διαδικασία, μιας και πρόκειται για ένα αγώνα που γίνεται στο ιστορικό κέντρο των Πατρών σε μια πίστα που την διαμορφώνουν οι δρόμοι της πόλης και το παραμικρό λάθος κοστίζει .

    Ευχαριστούμε πολύ την Grillakis Racing Team για την καθοδήγηση τους σε έναν τόσο απόλυτο αγώνα , που θέλει πάρα πολύ ανάλυση όσον αφορά την μετεξέλιξη του σε ουσιαστικό θεσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item