H παρουσία της Maranello Hellas στο 4ο P.I.C.K Πάτρας - Δελτίο τύπου

Στο 4ο PICK Patras θα δώσει δυναμικό παρόν για 4η φορά η ομάδα της MARANELLOKART Hellas με 13 οδηγούς, 3 στην ΜΙΝΙ, 3 στην LOUX και 7 στην SUPER.
Η ομάδα θα έχει την βοήθεια και των 2 μηχανικών του Μοβσεσιάν στους ιταλικούς αγώνες που ακολουθεί το 2012.
Του τεχνικού διευθυντή της εργοστασιακής ομάδας της MARANELLO KART SRL Alessandro Levratti που θα αναλάβει αποκλειστικά το σασί του Μοβσεσιάν και του εργοστασιακού μηχανικού/μοτερίστα της Maranello και της CRG Renato Andreoli που έχει αναλάβει τους κινητήρες του Μοβσεσιάν.

Ο Μοβσεσιάν θα βρίσκεται στην ίδια τέντα με τον guest star της διοργάνωσης τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Davide Fore μιας και ο Renato εκτός από τον Μοβσεσιάν έχει αναλάβει αποκλειστικά την τεχνική υποστήριξη του ιταλού οδηγού.
O Αndreoli υποστηρίζει τον Fore με κινητήρες σε όλες τις δοκιμές εξέλιξης που γίνονται από την εργοστασιακή ομάδα της CRG.
Ο Andreoli έδωσε το παρόν και στο περυσινό PICK με την ομάδα της MARANELLO και συγχρόνως ρύθμιζε τους κινητήρες του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και νικητή του 3ου PICK Patras Jonathan Thonon.
Στην ΜΙΝΙ ο νέος οδηγός Μαθιόπουλος Κων/νος από την Αθήνα και ο Παππάς Αλέξανδρος από το Αγρίνιο θα πιέσουνε για να πλασαριστούνε στις μπροστινές θέσεις. Από τα φαβορί στην ΜΙΝΙ είναι ο Λαρισαίος οδηγός μας Κυλινδρής Δημήτρης, πρωτοπόρος μέχρι στιγμής στο LOUX Cup 2012.
Στην κατηγορία LOUX ξεχωρίζουνε ο Βασιλόπουλος Γιώργος, που συμμετέχει με αξιώσεις και στο LOUX Cup, ο οποίος θα έχει αποκλειστικά στην διάθεση του τον Βρεττανό τεχνικό διευθυντή της MARANELLO Hellas, Toby Sinclair ενώ ο Παππάς Πέτρος από το Αγρίνο και ο τοπικός έμπειρος οδηγός Σουλάνης Γιάννης έχουνε αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούνε να πρωταγωνιστήσουνε σε απαιτητικούς αγώνες.
Στην κατηγορία μας την SUPER εκτός από τον Μοβσεσιάν, κατεβαίνουν με αξιώσεις ο Χαλκιδαίος Μπέκος Αναστάσης, Πανελλήνιος πρωταθλητής στην ΕΘΝΙΚΗ 125 το 2009, πρωταθλητής στην LOUX στο LOUX Cup 2009, πρωταθλητής στα 6τάχυτα στο LOUX Cup το 2010 και το 2011 και ο τοπικός Παυλόπουλος Σπύρος, παλιός οδηγός με Πρωταθλήματα και πολλές διακρίσεις και πρωτοπόρος μέχρι στιγμής στο LOUX Cup 2012. 
Οι Ασημακόπουλος Χρήστος, Λέντζος Δημήτρης, Λαρισαίος Κυλινδρής Τριαντάφυλλος και Τσακαρισιάνος Τζέρι μπορούνε να πλασαριστούνε στις μπροστινές θέσεις.
Ευχόμαστε σε όλους τους οδηγούς, μηχανικούς, οργανωτές και άλλους συντελεστές να έχουνε έναν ασφαλή, συναρπαστικό και αξιόλογο διήμερο και να προσφέρουνε άφθονο θέαμα σε όλους τους φίλους θεατές που θα τιμήσουνε με την παρουσία τους το 4ο PICK Patras.

Related

Pick 8437905872837971794

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Μαλών το νόημα του PICK έχει χαθεί τελείως.
    Ελληνάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφώτισε μας λεγοντας τι εννοεις... Ελληνάρα!
      και ισως συμφωνήσω μαζί σου.
      Κριτικη χωρίς επιχειρήματα είναι ότι χειρότερο

      Διαγραφή
  2. Ελληνάρας με την κακή την έννοια είσαι εσύ ανώνυμε!
    Εαν δεν σου αρέσει κάτι στο δελτίο τύπου της ομάδας μας τράβα παίξε κάνα τάβλι.
    Έχεις και το θράσος κρυμμένος δειλά πίσω από την ανωνυμία σου να εκφέρεις και άποψη χωρίς να αναπτύσεις τα όποια επιχειρήματα μπορεί να έχεις.
    Αν και θα ξέρεις σε πληροφορώ ότι η ομάδα μας έχει στηρίξει 4 χρόνια τώρα στα μέγιστα το PICK προασπίζοντας τις αρχές και τις ιδέες αυτού του θεσμού και συμβάλλοντας στην προώθηση και στην εδραίωση του στα ελληνικά δρώμενα του καρτ.
    Οπότε τράβα πιες μία LOUX βυσινάδα και άσε τους υγιείς εμπλεκόμενους του χώρου να κάνουνε εποικοδομιτικούς διαλόγους και να ανταλλάσουνε τεκμηριωμένες απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες τα ρε Γιώργο με τον κάθε ----- ποθ είχε και στο χωριο του P.I.C.K.! Ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item