Προπόνηση της MARANELLO KART Hellas στην Σπάρτη

Στην πίστα καρτ SPEED N’ PASSION στην Σπάρτη θα βρεθεί το ερχόμενο 3ήμερο 3,4 και 5/8 η αγωνιστική ομάδα της MARANELLO KART Hellas με 10 οδηγούς στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προπονητικής προετοιμασίας για τις υπόλοιπες αγωνιστικές δραστηριότητες της χρονιάς. 
 
Η πίστα βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο, 4km έξω από την Σπάρτη. 
Είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, το μήκος της είναι 1260μ, το πλάτος της 9-14μ και η διαδρομή της είναι εντελώς flat. O σχεδιασμός της πίστας είναι τέτοιος που συνδυάζει περισσότερο γρήγορα κομμάτια, απαιτώντας γρήγορη και τεχνική οδήγηση. 





Τα 6τάχυτα καρτ πλησιάζουνε τα 150km τελική ταχύτητα.
Το φορτηγό της MARANELLO KART Hellas θα είναι διαθέσιμο να μεταφέρει και τα καρτ όσων φίλων θελήσουνε να συμμετέχουνε σε αυτήν την εκδρομή-προπόνηση.

Related

news 4142823106907874096

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. em...i megaliteri einai tis thessalonikis 1262 metra...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις καθιζίσεις η χωρίς;;;;;!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι με τα drift και τα λοιπα που γινονται η ασφαλτος εχει χαλάσει και μονο για καρτ δεν ειναι... Εχει υπάρξει καμμια βελτίωση?

      Διαγραφή
  3. Επόμενη εκδρομή της MARANELLO KART Hellas στην πίστα καρτ στο Νέο Ρύσιο στη Θεσσαλονίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item