O Μίχας Θεοφάνης στο Winter Cup στο Lonato

Τον δεύτερο του διεθνή αγώνα, δίνει για φέτος ο Έλληνας πιλότος Μίχας Θεοφάνης για το Winter Cup στο Lonato αυτό το Σαββατοκύριακο. 
Συμμετέχει στην κατηγορία KF των κορυφαίων πιλότων στον κόσμο των αυτόματων καρτ. 
Μετά τα σημερινά χρονομετρημένα κατέλαβε την 47η θέση μεταξύ 85οδηγών με χρόνο 43''614''' ενώ έχει κάνει και έναν προκριματικό γύρο που τον φέρνει μέχρι στιγμής στην 50η  θέση της γενικής κατάταξης.


Την pole position στα χρονομετρημένα κατέκτησε ο MOILANEN AATU με 43''137 κάνοντας την μεγάλη έκπληξη αφήνοντας δεύτερο τον VERSTAPPEN MAX για ένα χιλιοστό.. 43"138! 
Τρίτος ο SORENSEN CHRISTIAN ενώ ένα από τα φαβορί της κατηγορίας ο BOCCOLACCI DORIAN κατέκτησε την 6η θέση.

Σήμερα Σάββατο συνεχίζονται τα προκριματικά και αν και η αποστολή του Έλληνα πιλότου είναι αρκετά δύσκολη του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.




Related

WSK 8367765086133674508

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item