ATHENS MEGARA KART CIRCUIT - Δελτίο Τύπου



Την Κυριακή 5/2/2012 πραγματοποιήθηκε το 1ο MEGARA ENDURANCE TIME ATTACK,σε μια περίοδο οικονομικών δυσχεριών η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και σε επίπεδο θεατών αλλά και συμμετοχών αφού αγγίξαμε τις 50!!!!



Το ATHENS MEGARA KART CIRCUIT θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους παρεβρέθηκαν στο TIME ATTACK και στήν κοπή της πίτας είτε σαν συμμετέχοντες είτε σαν θεατές.
Σε επίπεδο συναγωνισμού όλες οι κατηγορίες είχαν το ενδιαφέρον τους,με οδηγούς και ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο,δίνοντας τις μάχες τους εντός και εκτός πίστας!!!!


Στην κατηγορία ΜΙΝΙ ROTAX πρώτος και ταχύτερος ήταν ο Τσίμπρης Δημήτρης,με δεύτερο τον Καλούμενο Δημήτρη και τρίτο τον Φραγκιαδάκη Παναγιώτη.Συγχαρητήρια επίσης στους Ντέκα και Ευθυμίου για την προσπάθεια τους!
Στην κατηγορία ΜΙΝΙ 60 νικητής αναδείχτηκε ο "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ" χωρίς να αφήσει περιθώριο στους Ρουμελιώτη και Παγώνη που ακολούθησαν και είχαν την δική τους μάχη,τερματίζοντας δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα. Άτυχος στάθηκε ο Λέλας που ήταν ταχύτατος,παρόλο την μεγάλη αποχή που είχε απο το κάρτ τον τελευταίο καιρό. Επίσης συγχαρητήρια στούς Αθανασόπουλο Σωτήρη,Ξηνταβελώνη Θάνο και Μωραίτη ΝΙκόλα.
Στήν κατηγορία ΗΟΒΒΥ που οι συμμετέχοντες ήταν 18 παρακαλώ,κάτι που έχουμε να δούμε καιρό και μας δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τον χώρο του κάρτ,νικητής αναδείχτηκε ο Παπαγιάννης Τάκης με δεύτερο τον Μπούκαλη Άκη και τρίτο τον Τόλο Κωνσταντίνο.
Στήν κατηγορία expert endurance με διάρκεια 2 ωρών είχαμε 20 συμμετοχές.Νικητές αναδείχτηκαν οι Στεργίου-ΚαΪτατζής,δεύτερος κάνοντας μόνος του 165 γύρους ο Γαλανόπουλος Στράτος και τρίτοι οι Καρούνης-Γαλάτσης.
Άτυχοι στάθηκαν οι Βακιρτζόγλου-Δαριβιανάκης που είχαν σημειώσει την pole position και αντιμετώπισαν μηχανικό πρόβλημα,επίσης οι Τζαμαριαδάκης-Γκόσεβιτς με πρόβλημα στήν μίζα που έχασαν πολύτιμο χρόνο.Εγκατέληψαν οι Μίχας-Βασιλέρης απο αλυσίδα και Σωτηρόπουλος-Βαρυμπομπιώτης απο μίζα. Ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε πάλι στην επόμενη μας διοργάνωση!!!!!!!

Related

friendly events 6647683063157144699

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon

Follow Us

Side Ads

Text Widget


15/09 1ο Rotax Max Challenge - Αθήνα


20/10 2ο Loux Cup

WSKCIKFIA

WSKCIKFIA


weather

Connect Us

item